Новости

Македонија

Утре завршува аплицирањето за зелена карта за САД

Остана уште еден ден за онлајн регистрација за Лотаријата за зелена карта за САД за 2023 година. Аплицирањето ќе заврши утре во 18 часот по средноевропско време.

Единствениот начин за аплицирање е на следниот линк: https://dvprogram.state.gov/

По завршувањето на апликацијата ќе добиете потврда со единствен број кој треба да се чува. Со овој број потоа се проверува статусот на апликацијата.

Аплицирањето е бесплатно.

Евротип
SNBROKER
To Top