Новости

Македонија

Фантомски организации прават лажни анкети, ја замајуваат и битолската јавност

Фантомска организација деновиве ја затрупа јавноста со анкети на кои редовно во голема предност се кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ, објави А1ОН.мк.

Инаку според оваа фингирана анкета која се појави вчера на оваа организација, ВМРО ДПМНЕ имало предност и во Битола, како и во Скопје, Аеродром, Гази Баба, Гевгелија и Неготино.

Далена Арсовска води на анкетите за Скопје,

Бидејќи немале веб адреса ниту пак контакт телефон, екипата на „А1он“, се обиделе да контактираат со оваа организација на адресата на седиштето, но не успеале во обидот.

За што истражуваше екипата на „А1он“, повеќе во видеото.

Евротип
SNBROKER
To Top