Новости

Македонија

Филипче: Само заедно можеме да ја надминеме оваа состојба

Исправени сме пред два избора – да се навикнеме безусловно да ги почитуваме мерките за заштита на здравјето кои се предуслов за нормализирање на состојбата или со непочитување на мерките да ризикуваме повторно враќање назад кон рестрикции и остри мерки, објави министерот за здравство Венко Филипче на Фејсбук.

GOLD
To Top