Новости

Македонија

ФОТО: Автомобил и камион учествуваа во сообраќајната несреќа кај Плетвар

На патниот правец од Прилеп кон Кавадарци има километарска колона од возила.

Според информациите, сообраќајот е во застој поради сообраќајна несреќа.

Се работи за сообраќајна несреќа помеѓу камион и автомобил.

Евротип
SNBROKER
To Top