Новости

Македонија

(Фото) Охрид освен со туристи, полн и со ѓубре

На социјалните мрежи се појавија фотографии од Охрид кој во моментов е полн со туристи, но и со ѓубре.

Фото: Фејсбук на Љупчо Грданоски

GOLD
To Top