Новости

Македонија

(Фото) Страотни сцени од местото на трагедијата

Бугарските медиуми пренесуваат фотографии од местото на трагедијата во која изгоре автобус во кој смртно настрадаа најмалку 45 македонски граѓани.

https://mobile.twitter.com/Reuters/status/1463034092648292353?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1463034092648292353%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnezavisen.mk%2Ffoto-straotni-sceni-od-mestoto-na-tragedijata%2F

Евротип
Евротип
To Top