Новости

Македонија

23 Октомври неработен за сите граѓани

Денот на Македонската револуционерна борба,  23 октомври (сабота), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните на Република Северна Македонија им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.

Евротип
Евротип
To Top