Новости

Македонија

8 декември, „Св.Климент Охридски”, неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците, 8 декември 2017 година (петок), „Св.Климент Охридски”, е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика воедно им го честита празникот на граѓаните на Република Македонија кои го чествуваат и го слават „Св. Климент Охридски”.

GOLD
To Top