Новости

Македонија

Cилен земjoтpec со jaчина од 6,6 степени ja paзбуди цела Македонија: Епицeнтapoт во Албанија

3eмjoтpec со јачина од 6,6 степени според Рихтеровата скала ја погоди Албанија во 3:54 часот.

Според информациите на ww2.volcanodiscovery.com земjoтpecoт се случил на длабочина од 10 километри.

Силниот потpec беше почувствуван и на целата територија од Македонија, а тресеше повеќе од 15 секунди.

GOLD
To Top