Новости

Македонија

Фото+видео: Радост за новиот успех – Евротип навиваше за Македонија во Скопје и во Прилеп

Цела Македонија беше на нозе после натпреварот со Германија! А таму каде што верно се навива за Македонија, таму секогаше се и спортските обложувалници „Евротип“!

Тие беа дел од навивачката и победничката атмосфера овојпат во „Центар Бар“ во Скопје и „Tabu Ultra Lounge“ во Прилеп, каде повторно делеа маици.

Навиваа заедно со присутните за македонската репрезентација и се радуваа на новиот ракометен успех, на првото место во групата во втората фаза на Европското првенство. Напред момци! Одиме на медал!

Погледнете ја атмосферата во Прилеп!

А ваква беше атмосферата во Скопје!

Акцијата спортските обложувалници „Евротип“ ја реализираа заедно со своите партнери „Голд Слот Клуб“, „СН Финансии“, „СН Осигурителен Брокер А.Д. Битола“ и ЈК Травел.

Со оглед на големиот успех на нашата репрезентација, „Евротип“ ќе продолжи со акцијата за време на сите натпревари на Македонија во втората фаза на Евроспкото орвенство, со надеж за уште поголеми успеси!

ЗА МАКЕДОНИЈА!!!

GOLD
To Top