Новости

Македонија

Фотогалерија: Ракометна еуфорија со Евротип во Битола, Прилеп и Струга

Синоќа Македонија забележа уште една победа која и осигура место во втората фаза, а немаше Македонец кој не го гледаше крајно неизвесниот натпревар, дома или пак во некое кафуле. А во дел од кафулињата атмосферата беше токму таква – неизвесна и навивачка.

Кон оваа ракометна еуфорија се приклучија и спортските обложувалници „Евротип“, кои се големи поддржувачи на спортот во Македонија, особено на успесите на нашите спортисти. Тимови на „Евротип“ посетија неколку локали во Битола, Прилеп и Струга каде делеа маици и им се придружија на присутните во навивањето за Македонија.

Тимовите на „Евротип“ го посетија „Травел Паб“, „Конект 2“ и „Портал (нов пазар)“ во Битола, „Галери Паб Хаус“ во Прилеп и „Барабар“ во Струга.

Акцијата спортските обложувалници „Евротип“ ја реализираа заедно со своите партнери „Голд Слот Клуб“, „СН Финансии“, „СН Осигурителен Брокер А.Д. Битола“ и ЈК Травел.

„Евротип“ проолжува со акцијата и во други градови за време на натпреварите на Македонија.

Низ фотогалеријата проследете ја победничката ракометна атмосфера во местата кои ги посети „Евротип“.

GOLD
To Top