Новости

Прилеп инфо

Александар Дамески нов директор на КПУ Затвор во Прилеп

На денешната седница Владата го именуваше Александар Дамески за директор на КПУ Затвор во Прилеп, информираат од владината прес служба.

Evrotip
Евротип
To Top