Новости

Прилеп инфо

ВИДЕО: Прилепчани и вечерва на улица, 15 граѓани во станица поради протестите

Во Прилеп скоро секој ден се протестира против донесувањето на  законот за јазици.

Вечерва учесници на протестот со покани од МВР во рака, се пожалија дека се повикани на информативен разговор во полиција.

 

 

 

 

 

Видео: Инфокомпас

Евротип
SNBROKER
To Top