Новости

Прилеп инфо

ВИДЕО: Maж се полил со бензин и се самозапалил во гаража во Прилеп

Maж се потурил со бензин и се самозапалил во гаража на куќа на улицата “Никола Карев” во Прилеп. Настанот се случил нешто после 17:00 часот.

Според информациите од очевидци кои биле сведоци на целиот настан, човекот починал на лице место.

Повеќе информации во текот на денот.

Видео: Маркукуле

GOLD
To Top