Новости

Прилеп инфо

Во Кривогаштани приведен 85-годишен старец поради физички напад на 91-годишната сопруга

Физички напад во Кривогаштани. 85-годишен старец ја нападнал својата сопруга. Сопругот бил лишен од слобода.

„На 26март пријавено е  дека Е.П(91) од с.П.Рувци,Кривогаштани била физички нападната од сопругот Ј.П. (85). Е.П. била пренесена во Клинички центар Скопје, а од слобода е лишен Ј.П(85) од с.П.Рувци“, соопштуваат од МВР.

GOLD
To Top