Новости

Прилеп инфо

Во Прилеп изгореа два автобуси паркирани на автобуската станица

На 10.06.2019 година во Полициската станица Прилеп било пријавено дека настанал пожар на два автобуси „Сетра“ со неготински регистарски ознаки, сопственост на фирма од Неготино, кои биле паркирани пред влезот за возила во автобуската станица во Прилеп. Извршен е увид.

GOLD
To Top