Новости

Прилеп инфо

Во Прилеп пронајдена распрскувачка мина

Вчера во 13 часот и 41 минути во Прилеп, на место викано „Борула“, над стрелиштето „Леково“, во близина на патот била пронајдена противпешадиска распрскувачка мина, произведена во поранешна СФРЈ.

Увид на местото извршила увидна екипа од Полициската станица Прилеп и пиротехничар од Дирекцијата за заштита и спасување.

GOLD
To Top