Новости

Прилеп инфо

Во прилепско с. Зрзе избувнал пожар во куќа

На 25.01.2019 година околу 18,45 часот во село Зрзе, прилепско избувнал пожар во куќата сопственост на В.Т. Повредени лица нема. Увид ќе се врши во текот на денешниот ден.

GOLD
To Top