Новости

Прилеп инфо

Гори камион на патот Прилеп- Крушево, сообраќајот во прекин

Сообраќајот на регионалниот пат „Прилеп -Крушево“ кај село Кривогаштани е во целосен прекин, информираат од АМСМ.

Имено, од 20 часот затворен е патот за сообраќај поради пожар на товарно моторно возило.

Повеќе информации наскоро.

GOLD
To Top