Новости

Прилеп инфо

Дали ти треба вработување? ЕВРОТИП вработува во Прилеп!

Спортските обложувалници ЕВРОТИП постојат веќе 5та година. Својот бренд успешно го шират низ целата држава, со над 90 уплатно – исплатни локации.
За своите потреби ЕВРОТИП имаат потреба од техничари – оператори во уплатно – исплатните места во Прилеп. Доколку си заинтересиран/а и спремен/а за нови предизвици, тогаш ова е вистинската работа за тебе. Вработи се во ЕВРОТИП и започни да ја градиш твојата кариера.
Заинтересираните треба да испратат кратка биографија на мејлот vlatkostojanoski80@gmail.com

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани. Секој има подеднакви шанси за вработување.

 

Комерцијална објава

GOLD
To Top