Новости

Прилеп инфо

Забранети посети во прилепската болница

Соопштение од градската болница во Прилеп:

“Важно известување
Согласно одлуката од Комисијата за заразни болести,во однос на актуелната епидемиолошка состојба со сезонскиот грип и глобалните случувања со новиот Корона вирус,ПОСЕТАТА во болницата е СТРОГО ЗАБРАНЕТА.Прегледите со мој термин се обавуваат во амбулантскиот дел на болницата.
Заради Ваша заштита молиме да се придржувате на наредбата!!!” – стои во соопштението.

GOLD
To Top