Новости

Прилеп инфо

Заканувачка порака-графит напишана на зградата на прилепчанец

На 16.01.2018 година околу  20,50 часот во Секторот за внатрешни работи Битола било пријавено дека на 15/16.01.2018 година во времето од 19,00 до 06,00 часот во Прилеп во зграда каде живее лицето Х.Л. од страна на непознат сторител испишани биле графити со заканувачка содржина упатени кон него.

GOLD
To Top