Новости

Прилеп инфо

Започнаа зимските уписи во Хелен Дорон во Прилеп

Започнаа зимските уписи во најдобриот училишен центар Хелен Дорон во Прилеп.

Почитувани родители, Ве информираме дека Хелен Дорон Прилеп училишниот центар започна со зимски уписи.

✔️Направете го вистинскиот чекор за вашето дете и инвестирајте во неговата иднина.
✔️Овозможете му квалитетна едукација по светски докажан метод.
✔️Со Helen Doron English вашето дете ќе научи да го зборува англискиот јазик течно и слободно, со природен акцент.
✔️Ќе стекне самодоверба во изразувањето, комуникациски и социјални вештини.

Уписите се во тек!
Телефон: 077 844 855

GOLD
To Top