Новости

Прилеп инфо

Изгоре пилана во прилепско

На 18.09.2019 околу 01.00 часот во Полициската станица Прилеп било пријавено дека во с.Житоше, прилепско, настанал пожар во пилана, сопственост на Б.Ш., во кој биле опожарени градежен материјал и огревни дрва.
Пожарот бил изгаснат околу 03.00 часот од екипа на Територијалната противпожарна единица Прилеп.
GOLD
To Top