Новости

Прилеп инфо

Министерката Шекеринска во посета на Прилеп

Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во 13 часот ќе положи венец со свежо цвеќе пред споменикот „Карпалак” во центарот на Прилеп, во спомен на десетте прилепски бранители, резервисти во Армијата, кои пред 18 години загинаа кај месноста Карпалак.

Како што е најавено, потоа министерката за одбрана Шекеринска ќе ја посети компанијата „Еурокомпозит”.

GOLD
To Top