Новости

Прилеп инфо

Нормализиран сообраќајот на патот Градско – Прилеп

Регионалниот пат Градско – Прилеп кај Камен дол, кој беше во прекин поради сообраќајна незгода е целосно нормализиран за сообраќај, јави АМСМ.

Сообраќајот беше целосно во прекин од 11,30 часот.

Евротип
SNBROKER
To Top