Новости

Прилеп инфо

Одрон на патот Прилеп-Македонски Брод, сообраќајот во прекин

Во 09:10 часот поради одрони на двете коловозни ленти, во прекин е сообраќајот на патот Прилеп-Македонски Брод кај планинскиот превој Барбарос, информира АМСМ.

GOLD
To Top