Новости

Прилеп инфо

Пожар во куќа во прилепско

На 25.10.2018 година во 09.30 часот во село Кривогаштани, прилепско, настанал пожар во куќа сопственост на А.В., при што опожарена била кровната конструкција.

Од страна на Противпожарна единица Кривогаштани пожарот е изгаснат. Извршен е увид на местото на настанот.

GOLD
To Top