Новости

Прилеп инфо

Резултати и распоред од Светиниколскиот турнир во мал фудбал

Вчера се одиграа 15 натпревари во рамките на 5 ден од започнувањето на турнирот во мал фудбал Свети Никола во Прилеп. Се одиграа два натпревари помеѓу ветераните, 6 помеѓу сениорите и 7 во пионерите.

Резултати и табели од натпреварите за турнирот во мал фудбал
16.Декември.2017 година ( Сабота )

ПИОНЕРИ генерација 2005 
10.00 часот „Дониа“ – „Кабелнет“ 2:1
10.40 часот “Кафе Вирус” – “Победа” 1:1(4 -2) пенали

ПИОНЕРИ генерација 2006
11.20 часот “Ла Костас -Победа” – “Меди Колароски” 4:0

ПИОНЕРИ генерација 2005
12.00 часот “Дониа“ – “Победа” 0:3
12.40 часот “Кабелнет” – “Кафе Вирус” 0:4

ПИОНЕРИ генерација 2007
13.20 часот “Победа” – “Касни Порасни” 1:0
14.00 часот “Теко Солар Јуниор” – “Корзо” 4:0

СЕНИОРИ
16.00 часот “П.С.-Прилеп”–“ФК Црнилиште“ 3:0 слу.
ВЕТЕРАНИ
16.40 часот “Изофас” – “ОМР – Прилеп” 6:0
17.20 часот “Локален Спортски Сојуз” – “Изофас” 1:0
СЕНИОРИ
18.10 часот “Портал” – “Ковалски -Теракота” 0:1
19.00 часот “Црна Река” – “Инфинити” 2:1
19.50 часот “Ковалски -Теракота”–“Црна Река” 1:0(2-4)пен.
20.40 часот “2006 Зоки” – “Мулти Фикс” 5:1
21.30 часот “Скара Балче“ – „2006 Зоки” 3:8

Распоред на натпреварите за турнирот во мал фудбал
17.Декември.2017 година ( Недела ) 

ПИОНЕРИ генерација 2005 
10.00 часот „Слаткарница Дизниленд“ – „Кафе Вирус“
ПИОНЕРИ генерација 2006
10.40 ч. “Меди Колароски” – “Алек Палада Фризерски салон”
11.20 ч. “Ла Костас-Победа”–“Алек Палада Фризерски салон”
ПИОНЕРИ генерација 2007
12.00 часот “Теко Солар Јуниор” – “Победа”
12.40 часот “Касни Порасни” – “Корзо”
ПИОНЕРИ генерација 2005
13.20 часот “Кабелнет” – “Слаткарница Дизниленд”

СЕНИОРИ 
15.00 часот „Буларт констракшн“ – „Плинови Монт“
15.50 часот “Твинс Транс” – “Буларт Констракшн”
16.40 часот “Мит Карнем” – “Твинс Транс”
17.30 часот “Волци” – “Тргачо”
18.20 часот “Марфил” – “Витаминка”
19.10 часот “Центар за возила Прва Прилеп” – “Марфил”
20.00 часот “Млади Таленти” – “Мермерен комбинат”
Ветерани 
20.50 часот “Комфи Ангел” – “Пекара Илсун Дебреште”

Евротип
SNBROKER
To Top