Новости

Прилеп инфо

Резултати од вчерашните екипи на турнирот во мал фудбал

Ова се резултатите од вториот ден на светиниколскиот турнир во мал фудбал каде се одиграа 3 утакмици на ветерани и 4 на сениори.

Резултати од натпреварите за турнирот во мал фудбал
СВЕТИ НИКОЛА – 2017

13.Декември.2017 година ( Среда )

Ветерани
16.30 часот „ОМР Прилеп“ – „Комфи Ангел“ 1:8
17.20 часот „Изофас“ – „Пекара Алсун – Дебреште“ 3:0
18.10 часот „Портал“ –„Електро еле.-Паркетар Горан“ 3:2
Сениори
19.00 часот „Црна Река“ – „Портал“ 1:4
19.50 часот „Тргачо“ – „ФК Големо Коњари“ 2:0
20.40 часот „Ресторан Т’га за Југ“ – „Мермерен ком.“ 6:1
21.30 часот „Марфил“–„Стипта Комерц“ службено 3:0

Вечерва се продолжува со следниот распоред на натпревари:

14.Декември.2017 година ( Четврток )

Сениори
17.20 часот Виталиа-Ветаџока – Бучин
18.10 часот Мите Транс – Млади Таленти
19.00 часот Твинс Транс – Плинови Монт
19.50 часот Лајт Пролетер – Теа-Тео – Тобако дисконт
20.40 часот 2006 Зоки – Милакс ИНГ
Ветерани
21.30 часот Златна рака – Мермерен комбинат

Евротип
SNBROKER
To Top