Новости

Прилеп инфо

Репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Репертоар на театарот ,,Војдан Чернодрински“: 
Сабота 10.12.2016 – 19.30 часот
,, FIGURAE VENERIS HISTORIAE,, (Љубовни пози на историјата)
режија Наташа Поплавска.
Повелете !
Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 428 644 или 076 442 378 

Евротип
SNBROKER
To Top