Новости

Прилеп инфо

Сообраќајка на патниот правец Прилеп – Градско, сообраќајот прекин

Поради сообраќајна незгода на патниот правец Прилеп – Градско, од 14:30 часот сообраќајот е во прекин.

Граѓани кои се заглавени во долгите колони возила и повеќе од половина час чекаат да се нормализира сообраќајот, ни испратија фотографии од самото место.

GOLD
To Top