Новости

Прилеп инфо

ФОТО: СН Осигурителен брокер повторно дел од Меѓународното рели со џипови

Осигурителниот Брокер СН А.Д Битола и оваа година со голема поддршка во спортските настани во Македонија, па така и на овогодинешниот настан повторно се дел од големото Меѓународно рели со џипови „Macedonian Trophy“ во Прилеп.

Во центарот на градот на сите учесници и посетители им беа презентирани одличните услови за осигурување на своите автомобили.

Осигурителниот Брокер „СН“ работи со највисоки етички стандарди како и задоволувања и очекувања на потребите на своите клиенти на највисоко ниво, со најдобри и најсоодветни осигурителни решенија, нудејќи ги сите видови на осигурување. Како компанија со општествена одговорност го поддржуваат спортот во Македонија.

GOLD
To Top