Новости

Прилеп инфо

ФОТО: Тажен ден за љубителите на пиво – Стотина гајби со пиво истекоа на Плетвар

Денеска е тажен ден за љубителите на пиво бидејќи повеќе десетици литри истекоа на превојот Плетвар откако од камион испаднаа стотина гајби со стаклени шишиња пиво.

GOLD
To Top