Новости

Прилеп инфо

ФОТО: Уличните уметници од „Статуа Фест“ дадоа посебен белег на „Прочка 2019“ во Прилеп

Покрај дефилето на детскиот карневал, вториот ден од „Прочка 2019“ го одбележа и настапот на уметниците од „Статуа фест“ кои со живи статуи направија интерактивен перфомас за посетителите на карневалот во Прилеп.

Настапот на „Статуа фест“ продолжува и во текот на утрешниот ден, кога ќе биде и главното дефиле на „Прочка 2019“.

 

 

GOLD
To Top