Новости

Прилеп инфо

Шестгодишно дете од Прилеп исчезнало во Тетово

На 20.05.2019 година во 11.30 часот во СВР Тетово, Е.М.(29) од Прилеп пријавил дека на 18.05.2019 година околу 21.00 часот, неговиот шестгодишен син додека се играл на детско игралиште во забавниот парк на Спортскиот центар во Тетово, се изгубил.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на детето.

GOLD
To Top