Новости

Прилеп инфо

Бочварски на увид во рехабилитација на регионалниот пат Градско-Прилеп

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми денеска ќе извршат увид во рехабилитација на регионалниот пат Градско-Прилеп на превојот Плетвар.

Вредноста на целата инвестиција е 24,7 милиони евра, а средства се обезбедени од ИПА фондовите.

Евротип
SNBROKER
To Top