Новости

Прилеп инфо

Во недела пошумување во околината на манастирот во С.Селце

Во недела со почеток во 10 часот ќе се одржи пошумување во околината  на манастирот Св. Димитрија во С. С.Селце организирана од прилепчанецот Диме Велески и Дарко Неданоски.

Придружете се кон глобалната акција за пошумување и борба против климатските промени – Оставете „зелена трага“ во природата е нивната порака..

Ве повикуваме да се приклучите кон оваа акција за пошумување.

Сите заинтересирани со себе треба да понесат личен алат, и да се пријават.

После пошумувањето следува топло гравче во манастирот.

Лица за контакт:

📞Диме Велески 070 564 425

📞Дарко Неданоски 078 520 792

Евротип
Евротип
To Top