Новости

Прилеп инфо

Во Прилеп денес има едно новозаболено лице, бројот на активни случаи е 47

Информација за состојбата со коронавирусот во општина Прилеп за денеска, четврток 6-ти август:

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има еден нов случај на коронавирус;

Бројот на активни случаи изнесува 47, од кои 32 се наоѓаат на домашно, а 15 на болничко лекување;

Во домашна изолација и самоизолација се наоѓа 51 лице;

Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 337.

GOLD
To Top