Новости

Прилеп инфо

Во с. Плетвар водата за пиење не е исправна

Општина Прилеп ги известува граѓаните дека водата од мерно место с. Плетвар, не е здравствено исправна и не смее да се користи.

Водата од јавните чешми во населените места: Ореовец, Канатларци и Ерековци е исправна и одговара за употреба.

Евротип
SNBROKER
To Top