Новости

Прилеп инфо

Донирајте, за очињата на Глорија од Прилеп повторно да видат светлина

Хуманитарна ацкија: За едни мили очиња повторно да ја видат светлината.

Донираните средства се наменети за оперативен третман на малолетната Глорија Варошлија која поради надворешна повреда на десно око е изложена на неколку оперативни зафати и Vitrektomija.

Хуманоста и солидарноста немаат граници, а подадената рака е секогаш добредојдена онаму каде што е потребно.

Бидете хумани и заедно да и помогнеме на Глорија.

Донирајте на следниот ЛИНК.

Евротип
Евротип
To Top