Новости

Прилеп инфо

Исчезна Весна Николоска од Прилеп, потрагата е во тек – итно се потребни доброволци за потрагата

Изгубено е женско лице,на 50 годишна возраст (Весна Николоска, сопственик на слаткарницата Дизниленд Трејд-Прилеп).

Жената го напушитила домот, синоќа околу 23 часот, и оттогаш и се губи трагот. Последно е видена, на патот кон Вештачкото езеро, во близина на Касарните.

слика оф безбедносните камери од домот

слика од безбедносните камери од домот

Облечена е во светли долни тренерки  и  носи темна сиво- црна јакна. Секој кој има информации да се обрати на тел:

075 480 598,

076 473 193 ,

070 565330.

Во потргата се вклучени и спаситеслката служба на „Златоврв“ која упатува апел и повик, луѓе – доброволци ,да се вклучат во потрагта, кои можат да помогнат во потрагата на Весна.

Потребно е со себе да носат ,топла облека, топли  обувки  и челни ламби, со цел да можат подолго да се вклучат во потрагата на исчезнатата прилепчанка! Секој оној кој има некакво сознане за ова лице, можат да се обратат до спасителската служба 078 520 792 . Се молат сите кои имаат информации, било какви, да се јават на телефоните кои се посочени погоре, за да помогнат во барањето на Весна.

GOLD
To Top