Новости

Прилеп инфо

Исчезна 57 – годишен маж од прилепско

На 12.01.2017 година во ПС Прилеп, Ќ.Ј. од с.Житоше, (55) пријавил дека на ден 10.01.2017 година од домот во непознат правец се оддалечил неговиот брат Ќ.З. (57).

На 11.01.2017 година околу 08,30 часот истиот се упатил кон Градската Болница во Прилеп, со цел да прими терапија, бидејќи истиот бил лице со ментална попреченост и констатирана болест епилепсија по што не се вратил.

Се превземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

GOLD
To Top