Новости

Прилеп инфо

Ковачевски во посета на откупен пункт на тутун во Прилеп и на увид на патот Дреново-Фариш

Премиерот Димитар Ковачевски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска ќе имаат средба со менаџментот на Тутунскиот комбинат во Прилеп, по што ќе посетат откупен пункт на тутун. Според агендата, премиерот Ковачевски заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на Јавно претпријатие за државни патишта Ејуп Рустеми ќе направат увид на експресниот пат Дреново-Фариш.

Евротип
SNBROKER
To Top