Новости

Прилеп инфо

Мајстор во Прилеп, земал аванс во вид на веспа, ниту ја завршил работата ниту ја вратил веспата

На 18.01.2021 во 10.30 часот во ОВР Прилеп, И.С.(44) од Прилеп пријавил дека бил измамен К.Б. од Прилеп.

Според пријавеното, во март 2020 година тие се договориле К.Б. да изведува занаетчиски работи во зграда во изградба во Прилеп, инвестиција на И.С., а како аванс за И.С. да му даде веспа на К.Б.. Како што е пријавено, И.С. му ја дал веспата и од тој момент до пријавувањето К.Б. не ја завршил договорената работа и не ја вратил веспата. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

GOLD
To Top