Новости

Прилеп инфо

На бензинска во Прилеп сакал да плати со фалсификувана банкнота од 500 евра

На 26.01.2022 во 10.00 часот, Н.Д.(25) од Прилеп вработен во бензиска пумпа во Прилеп пријавил дека околу 01.30 часот, додека бил на неговото работно место, едно лице платило со фалсификувана банкнота од 500 евра. Покрај укажувањата дека не се наплаќа со девизи, лицето почнало агресивно да се однесува кон пријавителот кој му извршил наплата. Се работи на расчистување на случајот.

Евротип
SNBROKER
To Top