Новости

Прилеп инфо

Овој викенд одлични претстави во прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“

Прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“ по повод 67 години заедно со вас ќе им овозможат на прилепчани за само 50 денари да уживаат во претставите „Хамлет од горно Дупени“ и за најмладите новата „Сонувачот, купуваќот и уште нешто…“

Сабота – 18-ти февруари – 19:30 часот – хит комедијата „Хамлет од Горно Дупени“..

Во недела 19-ти февруари – 11 часот за најмладите – претстава за деца „Сонувачот, Купувачот и уште нешто..“

Ве очекуваат!

Влезници на билетарницата од театарот. Резервации на 076 442 378

GOLD
To Top