Новости

Прилеп инфо

Овој викенд продолжено работно време за сите угостителски објекти во Прилеп

По 16-ти традиционален пат во Прилеп, овој викенд, ќе се одржи меѓународниот карневал „Прочка 2017“. Токму по тој повод општина Прилеп и Советот на општина Прилеп го продолжи и работењето на сите угостителски објекти за два часа за деновите 24, 25 и 26. 02.2017-та година.

Организаторите општина Прилеп, одделението за култура и Здружението на граѓани „Прилепски мечкари“ уште еднаш Ве покануваат на незаборавен викенд по повод празникот „Прочка 2017“.

 

GOLD
To Top