Новости

Прилеп инфо

Од 14-17 Јули повторно Пиво Фест во Прилеп: Позната музичката агенда за оваа година

Големиот музички настан Пиво Фест по 18ти пат познат во Македонија продолжува повторно по пауза од неколку години.

Овогодинешното издание на фестивалот на пивото и скарата, ќе се одржи од 14-ти до 17-ти јули во центарот на градот.

Ова е официјалната програма за оваа година:

Ве очекуваме во Прилеп!

Евротип
SNBROKER
To Top