Новости

Прилеп инфо

Почина новинарот Тачко Локвенец

Утрово на 79 годишна возраст почина Тачко Локвенец, долгогодишен новинар и хроничар на Прилеп.

За својата професионална работа Локвенец е повеќепати наградуван.

GOLD
To Top